Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Podvarak sa krmenadlama

Podvarak sa krmenadlama

Podvarak sa krmenadlama

Podvarak sa krmenadlama

Sastojci koji će vam biti potrebni za podvarak sa krmenadlama:
2 kg kiselog kupusa, 1 kg svinjskih krmenadli, 2 glavice crnog luka, 3 čena belog luka, 1 lovorov list, oko 10 zrna bibera, mlevena crvena paprika, mast ili ulje, biber, so

Priprema:
Na masti ili ulju ispržite sitno isečen crni luk. Kupus isecite na tanke rezance, dobro operete i stavite na luk. Dodajte biber, lovor i sitno iseckan beli luk. Poklopite posudu i kuvajte na laganoj vatri dolivajući malo vode.
Za to vreme svinjske krmenadle izlupajte tučkom za meso. Posolite i kratko propržite na vreloj masti ili ulju. Kad kupus omekša, dodajte mlevenu papriku i izmešajte, pa krmenadle poređajte preko kupusa i zapecite u zagrejanoj rerni. Izvor: Blic Žena


Posuđe i kuhinjski pribor koji će vam biti potrebni za podvarak sa krmenadlama


Predlažemo vam:


Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.