Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Podvarak s pirinčem

Podvarak s pirinčem

Podvarak s pirinčem

Podvarak s pirinčem

Sastojci koji će vam biti potrebni za podvarak s pirinčem:
1 veća glavica kiselog kupusa, 3 glavice crnog luka, 2 kašike pirinča, kašičica slatke ili ljute mlevene paprike, 2-3 lista lorbera, 250 ml ulja, čen belog luka, biber u zrnu i so po ukusu

Priprema:
Kupus operite u hladnoj vodi, ocedite i iseckajte što sitnije. Crni luk očistite, usitnite i kratko propržite na zagrejanom ulju. Dodajte kupus, sipajte malo tople vode i dinstajte na srednjoj temperaturi, uz stalno mešanje. Začinite mlevenom paprikom, dodajte seckan beli luk, lorber, opran i oceđen pirinač, biber u zrnu i posolite po ukusu. Tepsiju ili vatrostalnu činiju nauljite, sipajte podvarak, nalijte još malo tople vode i zapecite u rerni da se uhvati rumena korica. Izvor: Novovsti


Posuđe i kuhinjski pribor koji će vam biti potrebni za podvarak s pirinčem


Predlažemo vam:


Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.