Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Pirinač sa junetinom, boranijom i paradajzom

Pirinač sa junetinom, boranijom i paradajzom

Pirinač sa junetinom, boranijom i paradajzom

Pirinač sa junetinom, boranijom i paradajzom

Sastojci koji će vam biti potrebni za pirinač sa junetinom, boranijom i paradajzom:
500 g mlevene junetine, 7 dl pileće supe, 400 g paradajza iz konzerve, 400 g pirinča, 500 g kuvane zelene boranije, 1 glavica crnog luka, 4 kašike maslinovog ulja, 4 čena belog luka, 1/2 kašičice kurkume, 1 struk mladog crnog luka, so i biber

Priprema:
Zagrejte rernu na 180° C. U većem tiganju izdinstajte sitno seckani crni luk sa 4 kašike maslinovog ulja. Dodajte meso, beli luk i kurkumu i dobro upržite. Posolite i pobiberite, pa dolijte supu i paradajz. Umešajte pirinač i kuvajte u rerni 30-40 minuta dok pirinač ne omekša. Potom dodajte kuvanu boraniju, pažljivo promešajte, po potrebi dosolite i prespite jelo u činiju za posluženje. Ostavite da se ohladi desetak minuta, pospite seckanim mladim crnim lukom i poslužite. Izvor: Novovsti


Posuđe i kuhinjski pribor koji će vam biti potrebni za pirinač sa junetinom, boranijom i paradajzom


Predlažemo vam:


Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.