Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Piletina na indijski način

Piletina na indijski način

Piletina na indijski način

Piletina na indijski način

Piletina na indijski način-Sastojci koji će vam biti potrebni:
4 fileta pilećih grudi, 300 g šampinjona, 2 crvene paprike, 150 g tikvica, 2 paradajza, l 250 ml supe od povrća, 50 ml suvog belog vina, 3 kašike pavlake, 1 kašičica majorana, 1 kašičica timijana, 1 kašičica karija, malo šafrana, malo đumbira, gustin, biber, ulje, so

Priprema:
Meso operite i dobro osušite. Na dve kašike zagrejanog ulja pržite filete sa svake strane po dva minuta, pa ih izvadite. Na istoj masnoći prodinstajte pečurke sečene na komadiće, iseckan paradajz, papriku isečenu na trake i kolutiće oprane neoljuštene tikvice.
Dodajte proprženo meso, majoran i timijan, pa prelij­te supom i vinom. Na niskoj temperaturi krčkajte 10 minuta. Izvadite filete i ostavite na toplom.
3 Začinite karijem, đumbirom, šafranom, biberom i solju. Umešajte gustin i mešajte dok se sos malo ne zgusne. Izvor: Blic Žena


Posuđe i kuhinjski pribor koji će vam biti potrebni za PiletinU na indijski način


Predlažemo vam:


Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.