Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Pileće grudi punjene kiselom jabukom

Pileće grudi punjene kiselom jabukom

Pileće grudi punjene kiselom jabukom

Pileće grudi punjene kiselom jabukom

Sastojci koji će vam biti potrebni:
400 grama pilećih grudi, jedna kisela jabuka, jedna glavica crnog luka, jedna ljuta papričica, malo očišćenih pistaća, slatko od kajsije, puter i jedna pomorandža. 150 grama grilovanog celera, maslinovog ulja, soli i bibera

Priprema:
Očistiti pileće grudi od suvišnih žila. Izdubiti nožem i napuniti kriškama jabuka, posoliti i pobiberiti, ostaviti sa strane. U šerpicu staviti puter i propržiti crveni luk, dodati pistaće i malo ljute papričice. Kada je luk smekšao dodati kašiku slatkog od kajsija i malo soka od pola pomorandže. Krčkati dok se ne ukuva. Celer iseći na kolutove pa zatim na štapiće, propržiti na maslinovom ulju. Ispeći pileće grudi u tiganju. Servirati sos, zatim celer na gomilicu i dodati piletinu. Dekorisati po potrebi prženim peršunom. Izvor: Blic Žena


Posuđe i kuhinjski pribor koji će vam biti potrebni za pileće grudi punjene kiselom jabukom


Predlažemo vam:


Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.