Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Pileća krilca sa sosom od svežeg sira

Pileća krilca sa sosom od svežeg sira

Pileća krilca sa sosom od svežeg sira

Pileća krilca sa sosom od svežeg sira

Sastojci koji će vam biti potrebni:
20 pilećih krilca, so, biber, kašika aleve paprike, 6 kašika ulja, 3 kašika paradajz kečapa, tabasko, 150 g svežeg sira, 2 kašike rena iz tegle, 3 kašike slatke pavlake, 4 celera

Priprema:
Pileća krilca očisiti, oprati i osušiti. Premazati ih dobro solju, biberom i alevom paprikom. Zagrejati dobro ulje u tiganju, pa krilca sa svake strane oko 10 minuta pržiti dok ne dobiju zlatnosmeđu boju. Ostaviti ih da se malo ohlade.
Zagrejati rernu na 250 stepeni. Pomešati kečap sa nekoliko kapi tabaska i time dobro namazati krilca sa svake strane.
Položiti krilca jedno pored drugog na podmazan roštilj u rerni i staviti ispod posudu za skupljenje masnoće. Na srednjoj rešetki peći oko 10-15 minuta dok ne postanu hrskavi i braon.
U međuvremenu u maloj činiji pomešati sveži sir sa izrendanim renom i pavlakom dok ne postane krem. Začiniti solju i biberom. Oprati celer, očistiti i iseći na komade, dugačke 15 cm. Servirati hrskava krilca sa sosom od svežeg sira i celerom. Izvor: Stvar Ukusa


Posuđe i kuhinjski pribor koji će vam biti potrebni za pileća krilca sa sosom od svežeg sira


Predlažemo vam:


Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.