Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Pasulj prebranac po receptu Džejmija Olivera

Pasulj prebranac po receptu Džejmija Olivera

Pasulj prebranac po receptu Džejmija Olivera

Pasulj prebranac po receptu Džejmija Olivera

Sastojci koji će vam biti potrebni:
500 gr poluobarenog crvenog pasulja
500 gr sočiva
2 glavice luka
4 češnja belog luka
1 struk praziluka, srednje veličine
1 sveža crvena paprika
2 kašike maslinovog ulja

2 kašičice mlevenog kumina
2 kašičice mlevenog korijandera
2 kašičice dimljene paprike
1 kašičica mlevenog cimeta
2 kašičice sušenog origana
1 morski oraščić, narendan
2 kašike paradajz-pirea
500 gr konzerviranog paradajza (pelata)
1,2 l proceđene supe od povrća

Priprema:
Iseckajte luk, beli luk, praziluk i papriku i propržite na malo ulja oko pet minuta, pa kad povrće omekša dodajte začine. Ako je potrebno, dodajte i malo vode da se začini puste mirise, pa dodajte paradajz pire i kuvajte još par minuta.

Dodajte sočivo, pasulj i iseckani paradajz, pa nalijte supom. Kad provri, stišajte i ostavite da se krčka oko sat vremena, mešajući na 15-20 minuta. Gotovo je kad uvri višak tečnosti, a tada možete i dodati začine po ukusu. Izvor: Lisa


Posuđe i kuhinjski pribor koji će vam biti potrebni za pasulj prebranac po receptu Džejmija Olivera


Predlažemo vam:


Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.