Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Ovsena kaša sa medom

Ovsena kaša sa medom

Ovsena kaša sa medom

OVSENA KAŠA SA MEDOM200 g pahuljica, 125 ml mleka, 125 ml vode, 3 kašike mesa, 1 kašičica cimeta, ¼ kašičice mlevenog đumbira, ½ zrele banane

Pahuljice najpre usitnite u blenderu. Dodajte u blender jednu kašičicu cimeta i ¼ kašičice mlevenog đumbira i sve zajedno izmešajte. Pripremite šerpicu u kojoj ćete kuvati ovsenu kašu. Stavite je na ringlu i sipajte u nju mleko i vodu. Stavite da proključa, pa potom pomerite sa ringle. Dodajte mlevene ovsene pahuljice sa začinima, pa vratite na toplu ringlu. Promešajte dobro i kuvajte par minuta. Poklopite šerpicu i sklonite sa ringle. Nakon pet minuta dodajte bananu koju ste prethodno ispasirali viljuškom i med. Sve dobro promešajte i služite toplo.


Izvor: Blic Žena

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.