Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Oblande sa čokoladom i keksom

Oblande sa čokoladom i keksom

Oblande sa čokoladom i keksom

Oblande sa čokoladom i keksom1/2 l vode, 500 g šećera, 1 kesica vanil-šećera, 500 g posnog mlevnog keksa, 100 g čokolade za kuvanje, 1 pakovanje oblandi

Vodu, šećer, vanil-šećer i čokoladu stavite na šporet da se šećer i čokolada otope. Zatim sklonite sa šporeta, dodajte keks i sjedinite smesu. Ostavite da se smesa dobro ohladi pa u tankom sloju filujte listove oblandi.

Izvor: Blic Žena

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.