Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Njoke u gorgonzola sosu

Njoke u gorgonzola sosu

Njoke u gorgonzola sosu

 







 



U šerpu ključale, posoljene vode sipajte njoke. Njoke kuvajte dok ne isplivaju na površinu pa sklonite sa šporeta i procedite. U šerpu sipajte 150ml slatke pavlake. Dok se greje polako dodajte gorgonzolu i mešajte. Kuvajte na srednjoj temperaturi dok se sir ne istopi. Servirati njoke na tanjir i prelite sosom. Pospite parmezanom po ukusu i ukrasite listom peršuna.
















Sastojci




  1. njoke 250gr

  2. gorgonzola 150gr

  3. slatka pavlaka

  4. parmezan





 



 



 

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.