Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Neutralne boje su najbolje rešenje

Neutralne boje su najbolje rešenje

Neutralne boje su najbolje rešenje

NEUTRALNE BOJE SU NAJBOLJE REŠENJEDa li mislite da su neutralne boje dosadne?

Naravno, uvek ima prostora za POPs boje u vašem životu, ali postoji mnogo dobrih razloga da se držite neutralne šeme boja za vaš enterijer. Neutralne boje ne moraju da budu dosadne! U stvari, mirna, neutralna pozadina vam omogućava da donesete neke veoma smele elemente u svoj dizajn koji inače izgledaju drečavo.
Evo glavnih razloga zašto treba odabrati jednostavniju, neutralnu šemu boja za vaš enterijer:

NEUTRALNE BOJE ISTIČU TEKSTURE
U sobi sa teksturalnim elementima neutralna pozadina stvara prijatnu unutrašnjost kada se pomeša sa toplim teksturama kao što su grubo tesani drveni elemenati, sjajne pločice, posteljinai brušena svila. Ako su zidovi obojeni u jarko narandžasto, na primer, a zatim smela boja zauzima centralni deo, teksturalni elementi nestaju u pozadini . To nije nužno loša stvar kada se radi pravilno, ali može učiniti da soba izgleda bezlično bez slojevitosti i tekstura.

Jednostavno rečeno, slojevitost je ključ za stvaranje toplog, dobro dizajniranog prostora, a neutralne boje omogućavaju vam da lakše kreirate ovaj prostor. Ako pogledate jednostavno kupatilo u neutralnoj šemi boja, moderna kada, sjajne pločice, rustučne drvene merdevine doći če do izražaja i ispričati sasvim novu priču o dizajnu enterijera.

NIKADA SE NEĆETE UMORITI OD NEUTRALNOG ENTERIJERA
Da li ste ikada obojili sobu u smelim bojama? Ako jeste, koliko vam je bilo potrebno vremena, da poželite da prefarbate zid u neku smireniju nijansu. Još jedan primer – crveni kauč! Mislili ste da vam je neophodan u domu, ali tri godine kasnije prilično vam je dosadio, zar ne?

Najbolja karakteristika neutralnih boja je ta, što nikada nećete biti umorni od njih. Neutralne boje su klasika. Ako poželite da dodate boje u svoj prostor, onda jednostavno dodajte nekoliko dekorativnih jastuka ili kupite divan buket raznobojnog cveća.

Razmišljajte o neutralnoj šemi boja kao investiciji, koja vam omogućava da se izbegnete kajanje i obezbeđuje uvek novi dizajn enterijera.

NEUTRALNE BOJE PRUŽAJU MNOGO MOGUĆNOSTI
Uvek treba da odaberete neutralnu pozadinu za vaš enterijer. Sa neutralnom pozadinom, vaš lični ukus može doći do izražaja, što vam omogućava da pokažete sve svoje dizajne i lični stil.
Postoji razlog zašto dizajneri često biraju neutralne boje zidova, posebno u modernim enterijerima. Oni na taj način omogućavaju linijama visoko kvalitetnog nameštaja i arhitekturi da dođe do izražaja i da se primeti u domu.
Takođe, arhitektonski elementi oživljavaju zahvaljujući mirnijoj šemi boja. Drveni zid i svodovi bi bili izgubljeni u hrabrije obojenim pozadinama.

NEUTRALNE BOJE ZA BILO KOJI STIL
Moramo se složiti da je neutralna boja najbolje rešenje za moderne enterijere, ali neutralne boje se takođe slažu sa bilo kojim stilom. Bez obzira da li je stil u vašem domu moderan, tradicionalni, eklektičan ili volite rustikalni neutralna pozadina je idealna za vas.

Beli i sivi neutralne zidovi (koji su veoma popularni sada) omogućavaju sobi da izgleda veće, vazdušasto, čisto i gostoljubivo .
Koristite neutralne boje u vašem domu stvarajući klasičan dom koji nikada ne stari.
Koja je vaša omiljena neutralna šema boja?Izvor: Moj Enterijer

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.