Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Nepečena torta Šeherezada

Nepečena torta Šeherezada

Nepečena torta Šeherezada

nepečena torta Šeherezada600 g plazma keksa
250 g maslaca
6 kesica pudinga od karamele
15 kašika šećera
150 g šećera u prahu
1,5 l mleka
500 g šlag-krema
5 dl kisele vode

U mleku skuvajte razmućen puding s 15 kašika šećera i ostavite da se ohladi. Umutite maslac sa 150 g šećera u prahu i sjedinite s pudingom. Posebno umutite šlag-krem s kiselom vodom. Tortu filujte po sledećem redosledu: plazma keks (ne kvasite ga), fil, šlag, keks... Postupak ponavljajte dok ne potrošite materijal tako da šlag bude poslednji.

Izvor: Lisa

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.