Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Neodoljivi ražnjići od tofua, paprike i kikirikija

Neodoljivi ražnjići od tofua, paprike i kikirikija

Neodoljivi ražnjići od tofua, paprike i kikirikija

Neodoljivi ražnjići od tofua, paprike i kikirikija

Sastojci koji će vam biti potrebni:
tofu sir, crvena paprika, 2 kašike maslaca od kikirikija, 1/2 kašike svetlog tahini umaka, 1 i 1/2 tamari umaka, nekoliko kapi umeboshi sirćeta (možete da ga zamenite limunovim sokom), prstohvat ljute mlevene paprike, 1/2 kašičice meda

Priprema:
Kockice tofua i iseckanu crvenu papriku nabodite na štapiće te ih prepržite na roštilju, svaku stranu po nekoliko minuta.
Za umak od kikirikija:
Pomešajte dve kašike maslaca od kikirikija, pola kašike svetlog tahini umaka, kašičicu i po tamari umaka, nekoliko kapi umeboshi sirćeta (možete da ga zamenite limunovim sokom), prstohvat ljute mlevene paprike i pola kašičice meda. Ako se umak previše zgusne, razredite ga sa malo vode. Izvor: Sensa


Posuđe i kuhinjski pribor koji će vam biti potrebni za ražnjiće od tofua, paprike i kikirikija


Predlažemo vam:


Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.