Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Musaka od karfiola i kobasice

Musaka od karfiola i kobasice

Musaka od karfiola i kobasice

Musaka od karfiola i kobasice1 karfiol od oko 1 kg, 300 g kobasice, 200 g pavlake, 2 jajeta, 1 kašika brašna, 400 ml mleka, 50 ml ulja, muskatni oraščić po izboru

Karfiol odvojite na cvetove pa ih stavite kratko da se obare. U drugu šerpu stavite ulje da se zagreje pa upržite brašno i nalijte mleko, mešajte. Kad se zgusne, posolite i dodajte oraščić. Poslažite u vatrostalnu činiju karfiol, pa između cvetova zabodite komade kobasice. Od sosa ostavite tri kašike, a sa ostatkom prelijte smesu u činiji. Ulupajte jaja sa ostatkom sosa i sve prelijte odozgo. Stavite da se peče na 200 stepeni oko 40 minuta.

Izvor: Blic Žena

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.