Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Mini šnicle u povrću

Mini šnicle u povrću

Mini šnicle u povrću

MINI ŠNICLE U POVRĆU600 g svinjskih ili telećih šnicli
0,5 dl ulja
1 manja tikvica
1 veći luk
100 g boranije
100 g kukuruza šećerca
100 g šargarepe
mešavina suvih začina
so
biber

Izlupajte šnicle dobro sa obe strane i posolite ih, premažite sa malo ulja i ostavite da odstoje 15 minuta. Zatim ih isecite na veće kocke i propržite na malo ulja. Izvadite ih iz tiganja pa u isto ulje dodajte krupnije isečen luk, tikvicu sečenu na kocke, boraniju, kukuruz i šargarepu isečenu na tanke štapiće. Važno je da je povrće krupnije sečeno. Sve začinite mešavinom začina i dinstajte oko 15 minuta, gotovo je kada povrće postane mekano. Zatim povrće prekrijte šniclama, sve dobro pobiberite i poklopite tiganj. Sve dinstajte na slaboj vatri još 10 minuta da bi meso poprimilo ukuse i mirise dinstanog povrća. Uz ovaj obrok vam salata nije potrebna.

Izvor: Blic Žena

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.