Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Mesni jastučići

Mesni jastučići

Mesni jastučići

Mesni jastučići

Sastojci koji će vam biti potrebni za mesne jastučiće:
400 g brašna bez glutena, 4 jajeta, malo soli
Za punjenje:
250 g mlevenog mesa, 2 glavice luka, so, biber, muskatni orašćić, 1 kašika prezli, peršun

Priprema:
Umesite glatko testo, pokrijte ga krpom i ostavite da stoji dok pripremate ostatak. Propržite luk i meso. Pobiberite, posolite, dodajte malo muskatnog oraščića i peršuna, kao i prezle. Prodinstajte. Testo podelite na dva dela pa ga razvucite. Na prvi deo stavljajte kašikom fil u jednakim razmacima od 5 do 8 centimetara, između premažite belancetom i prekrijte drugim delom testa. Utisnite deo gde nema fila i izrežite između. Ubacite jastučiće u provrelu slanu vodu dok ne izađu na površinu. Zatim ih poređajte u vatrostalnu činiju, prelijte pavlakom za kuvanje i zapecite u rerni. Izvor: Blic Žena


Posuđe i kuhinjski pribor koji će vam biti potrebni za mesne jastučiće


Predlažemo vam:


Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.