Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Mediteranska teletina

Mediteranska teletina

Mediteranska teletina

Mediteranska teletina500 g telećeg mesa
400 g raznobojne paprike
400 g paradajz pelata
2 kašike paradajz pirea
2 kašike maslinovog ulja
3 čena belog luka
200 ml belog vina
100 g maslina
ruzmarin
biber, so

Na zagrejanom ulju pržiti papriku uz stalno mešanje. Kad paprika omekša, izvaditi je pa na istom ulju pržiti meso isečeno na kocke veličine zalogaja. Dodati iseckan beli luk i preliti vinom. Zatim, dodati paradajz pelat, paradajz pire i ruzmarin. Posudu poklopiti i i dinstati oko 60 minuta. Dodati omekšalu papriku, posoliti i pobiberiti. Sve zajedno dinstati dok meso sasvim ne omekša. Pred kraj kuvanja dodati cele masl

Izvor: Stil magazin

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.