Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Marinirani ražnjići

Marinirani ražnjići

Marinirani ražnjići

Marinirani ražnjići 2500 g pilećeg belog mesa
200 g paprike (crvene i zelene)
100 g crvenog luka
150 ml jogurta od obranog mleka
začin hmeli suneli
2 čena belog luka
začin
biber
400 g plavog patlidžana
100 g čeri paradajza
3 kašike maslinovog ulja

Napravite marinadu od jogurta, belog luka, dodatka za jelo i začina hmeli suneli. Piletinu isecite na kocke, stavite u marinadu, promešajte i ostavite da odstoji 30 minuta. Luk i papriku isecite na kocke i zajedno s piletinom ređajte na žicu za ražnjić. Patlidžan isecite na kolutove, čeri na polovine i izgrilujte u tiganju s ražnjićima.

Izvor: Stil magazin

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.