Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Leblebije sa karijem i kobasicama

Leblebije sa karijem i kobasicama

Leblebije sa karijem i kobasicama

Leblebije sa karijem i kobasicama

Sastojci koji će vam biti potrebni:
2 kašike maslinovog ulja
1 manji crni luk
2 čena belog luka
1 cm svežeg korena đumbira
1 ½ kašika karija
220 g svežeg spanaća
100 g kobasice
1 konzerva paradajz sosa
1 konzerva leblebija

Priprema:
Zagrejte ulje u većem tiganju i stavite crni i beli luk da se kratko proprže, a potom dodajte i đumbir koji ste narendali. Kada luk omekša, dodajte kari i promešajte. Sipajate oko ¼ šolje vode i dodajte spanać koji ste prethodno dobro oprali. Poklopite i ostavite da se krčka na srednjoj temperaturi dok spanać sasvim ne omekša. U drugom tiganju propržite kobasicu koju ste isekli na kolutove. Ocedite višak masti, a kobasicu dodajte u sos sa spanaćem. Leblebije ocedite od vode i dodajte u tiganj sa povrćem i kobasicama. Dobro izmešajte i sipajte sos od paradajza. Ostavite da se krčka oko pet minuta a zatim poslužite. Izvor: Blic Žena


Posuđe i kuhinjski pribor koji će vam biti potrebni za leblebije sa karijem i kobasicama


Predlažemo vam:


Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.