Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Kuhinja u kojoj ćete uživati

Kuhinja u kojoj ćete uživati

Kuhinja u kojoj ćete uživati

Kuhinja u kojoj ćete uživatiOpuštajuća kuhinja podrazimeva skladnu i organizovanu prostoriju, zato je bitno da haos i nered ne budu njen deo.
Za dom koji će biti poput oaze mira, mnoge ideje se ponavljaju iz prostorije u prostoriju. To još jednom pokazuje da u nekoliko jednostavnih koraka, ceo dom može postati vaš mali beg od zauzetog života. Pogledajte kako da vaša kuhinja bude mesto u kom ćete bez stresa, i sa ljubavlju, pripremati obroke za vaše najdraže i za vas.

Ideja o opuštajućoj atmosferi u kuhinji može zvučati čudno, jer na kraju, kuhinja je središte kuće – tu se živi, pripremaju jela, porodice okupljaju. Opuštajuća kuhinja svakako podrazimeva skladnu i organizovanu prostoriju, te izbegavajte haos i nered.
Držite slične stvari zajedno. Sve začine držite zajedno, a oni koje češće koristite neka budu pristupačniji.
S vremena na vreme, organizujte i očistite kuhinjske elemente. Bacite stvari koje stoje okolo već neko vreme, koje ste otvorili i niste pojeli, poput krekera, kolača i žitarica. Uradite isto i sa frižiderom, proverite da li imate namirnice kojima je istekao rok. Obrišite sve police.
Napravite prostor za kafu, odnosno mesto na kome ćete držati šoljice, šećer i aparat za kafu.
Radni prostor držite bez nereda. Ljudi imaju naviku da bacaju poštu i časopise na radne površine u kuhinji. Te gomile samo rastu. Odredite jednu fioku za papire, a koji nije kuhinjski pult.
Razmišljate o prostoru za pripremu jela? Da li je vaš pribor, poput daske za sečenje, noževa, kašike za merenje, na dohvat ruke ili morate da prelazite put preko prostorije i gubite vreme, kako biste uzeli šta vam je potrebno?
Držite posudu svežeg voća na dohvat ruke
Organizujte svoje knjige sa receptima i držite ih na lako dostupnim mestima.
Neka vam radio, CD player ili iPod budu blizu. Na kraju krajeva, kažu da muzika smiruje čak i divlju zvijer.
Izvor: Brava Casa

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.