Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Kruške u crnom vinu

Kruške u crnom vinu

Kruške u crnom vinu

Kruške u crnom vinu

Sastojci koji će vam biti potrebni za kruške u crnom vinu:
6 krušaka, 1 l crnog vina, 200 g šećera, limun, karanfilić, vanilin šećer, 20 semenki kardamoma

Priprema:
Kruške oguliti, prepoloviti i izvaditi tvrdu sredinu. Složiti ih u vatrostalnu posudu. U posudu uliti vino, dodati šećer, mlevene semenke kardamoma, karanfilić i dve kriške limuna. Pustiti da vino prokuva. Prokuvanim vinom preliti kruške i peći u rerni na 180 °C oko 50 minuta. Tokom pečenja kruške povremeno okrenuti. Na kraju ih posuti vanilin šećerom. Izvor: Blic Žena


Posuđe i kuhinjski pribor koji će vam biti potrebni za kruške u crnom vinu


Predlažemo vam:


Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.