Sastojci koji će vam biti potrebni:
200 g zamrznutog lisnatog testa, manji luk, 100 g kuvane šunke, 100 g šampinjona, kašika putera, 150 g pavlake, kašicica jestivog skroba, so, biber, narendani muskatni oraščić, 2 kašičice naseckanog peršuna, jaje
Priprema:
Lisnato testo odmrznite. Luk isecite na kockice, šunku i pečurke usitnite isve zajedno dinstajte na puteru 4 minuta. Dodajte pavlaku, zakuvajte, umešajte skrob i začinite. Po želji možete dodati peršun.
Rernu zagrejte na 200 stepeni. Testo razvucite na dvostruku dužinu. Isecite trouglove, smesu stavite na trouglove, ivice premažite umućenim jajetom i smotajte. Premažite jajetom i pecite u zagrejanoj rerni oko 15 minuta. Izvor: Stil magazin
Komentari
Komentari