Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Krmenadle u sosu s biberom

Krmenadle u sosu s biberom

Krmenadle u sosu s biberom

Krmenadle u sosu s biberom4 krmenadle (po 180 g)
2 kašike ulja
so, biber
200 g neutralne pavlake
100 ml belog vina
150 ml supe
vlašac
2 kašike šarenog bibera
kašika kapara iz tegle

Zagrejte rernu na 120 stepeni. Krmenadle ispržite u tiganju na vrelom ulju 1-2 minuta sa svake strane. Kad ih izvadite iz tiganja, stavite ih u tepsiju, pobiberite i posolite, pa pecite na rešetki za grilu rerni 20 minuta.
Iseckajte vlašac što sitnije. Kratko ga propržite na masnoci od prženja. Dolijte belo vino i supu i kuvajte pet minuta.
Pavlaku umešajte pa sos, po želji, procedite kroz što sitniju cediljku. Još jednom zakuvajte. Dodajte biber i kapar i malo tecnosti. Sos začinite biberom i solju.

Izvor: Stvar Ukusa

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.