Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Korišćenje zebra printa na moderan način

Korišćenje zebra printa na moderan način

Životinjski otisci mogu biti posebno izazovan način da dekorišete vaš dom...

Ima dosta načina da koristite ovaj print u kući na prilično otmen i moderan način. Zebra print je veoma moćan i hrabar print, pa je potrebno koristiti ga pažljvo, sa pravom merom, kako bi vaš ambijent postao prijatno mesto za život. Možete ga koristiti svuda u enterijeru, od spavaće sobe do kućne kancelarije.

Predstavljamo vam različite načine korišćenja zebrastih otisaka.

ZEBRA PLATNO
Zebra otisci imaju vanvremenski, klasičan crno-beli kontrast, pa se često koriste kao umetnička dela, velika ili mala, jer su jednobojni zidovi uvek odlična podloga da istaknu ovaj print.

ZEBRASTI OTISCI NA PODU
Suptilna i prigušena spavaća soba za tren će postati osvežen prostor uz tepih sa zebra printom. On je dovoljno interesantan da običnu sobu pretvori u moderan prostor, ali da ipak ne nadvlada miran šarm enterijera.

ZEBRA STOLICE
Stolice su same po sebi elegantne i šarmantne, ali pokrivene ovom jednostavnom štampom izgledaju još zanimljivije i interesantnije.

ZEBRASTI JASTUCI
Ukoliko želite mali dah divljine, dovoljno je da u svom enterijeru, dnevnoj sobi dodate samo nekoliko jastuka sa zebra printom koji će stvoriti veliku transformaciju. Uz zebra akcente, soba će i dalje biti čista i osvežavajuća, ali vrlo živopisna i zanimljiva.

STOLICE SA ZEBRA PRINTOM
Svi zebrasti otisci ne moraju da dođu u crno-belim tonovima. Umesto toga, oni mogu da budu u delikatnim nijansama zelene i ta mešavina je vrlo ženstvena i osvežavajuća. Ove stolice dodaju ličnost i život svakom prostoru.

ZEBRA NA ZIDU
Zebra print možete iskoristiti da naglasite zid u vašem domu. Da li vidite nagoveštaj zebre na zidu ove kuhinje? Ova nežna, siva štampa je lepa i jedinstvena, i odličan je dodatak ovom čistom i osvežavajućem prostoru.

ZAVESE SA ZEBRA PRINTOM
Pošto zebra print ima nedefinisane pruge, lako je kombinovati ga sa različitim drugim dekorom. Ovaj print će stvoriti izuzetno zanimljivu i zabavnu paletu. Ove zavese su brilijantna dopuna ovog stambenog prostora, posebno u kombinaciji sa teksturom na zidu.

ZEBRA STAZE I PROSTIRKE
Ako pravite fanki i savremeni prostor sa puno zabavnih boja, ne plašite se da ubacite klasične obrasce zebra koji će vam pomoći da stvorite lepe kontraste.

ZEBRASTE STEPENICE
Bez ovih staza na stepenicama ovaj prostor bi i dalje bio lep, ali ovim dodatkom ceo foaje postaje mnogo gostoljubiviji i prijaniji, savršen dodatak toplom porodičnom domu.

UZGLAVLJE U ZEBRA PRINTU
Za drsku i stilsku spavaću sobu, odaberite uzglavlje u seksi ili elegantnom stilu. Zebra otisci imaju elegantan podzvuk i veoma su smeli i šarmantni.



Izvor: Moj Enterijer

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.