Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Klasičan kuvani pasulj

Klasičan kuvani pasulj

Klasičan kuvani pasulj

Klasičan kuvani pasulj

Sastojci koji će vam biti potrebni za klasičan kuvani pasulj:
500 g pasulja, 300 g suvih svinjskih rebara ili nekog suvog mesa, veza zeleni, 1-2 glavice crnog luka, peršun, lovorov list, aleva paprika, 2-3 čena belog luka, ulje, so

Priprema:
Pasulj operite, pa u većem loncu nalijte vodom i stavite da provri. Izbacite tu vodu, pa ponovo nalijte sa dosta vode, dodajte rebarca, peršun, lovorov list, vezu zeleni, beli luk, posolite i kuvajte na tihoj vatri dva do tri sata, dok zrna pasulja ne budu mekana.
Redovno dolivajte još vode. U tiganju na ulju propržite sitno iseckan crni luk, pa dodajte kašiku brašna i aleve paprike. Kada je pasulj pri kraju kuvanja, dodajte mu postepeno ovu smesu sa lukom uz stalno mešanje. Dodajte još soli ako je potrebno, kuvajte još desetak minuta i pasulj je gotov. Izvor: Stvar Ukusa


Posuđe i kuhinjski pribor koji će vam biti potrebni za klasičan kuvani pasulj


Predlažemo vam:


Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.