Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Kaša od pirinča i bundeve sa medom - Hobakjuk iz Koreje

Kaša od pirinča i bundeve sa medom - Hobakjuk iz Koreje

Kaša od pirinča i bundeve sa medom - Hobakjuk iz Koreje

Kaša od pirinča i bundeve sa medom - Hobakjuk iz KorejeKilogram bundeve, med, pola šolje pirinčanog brašna, voda i so

Najpre iseckajte bundevu, bez semenki i kore je stavite u vodu da se skuva sa malo soli. Ne prekrivajte potpuno šerpu da vam jelo ne bi bilo previše vodeno. kuvajte dok bundeva skroz ne omekša. Dok se bundeva kuva, pomešajte pirinčano brašno sa vodom tako da dobijete lepljivu gušću tečnost nalik premazu. Potom, sjedinite skuvanu bundevu sa tim i sve zajedno stavite u blender.


Izvor: Stil magazin

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.