Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.
Karfiol musaka

Karfiol musaka

Karfiol musaka400 g barenog karfiola, 500 g junećeg mlevenog mesa, 150 g crnog luka, 100 g rendane šargarepe, 40 g proprženih mlevenih oraha, 150 g barenog krompira, 2 jajeta, 80 ml obranog mleka, 80 ml kisele pavlake, so, biber, 2 kašike ulja, 200 g paradajza, 80 g narendanog trapista, 200 g crnog hleba

Na ulju propržite isečen crni luk i šargarepu, dodajte mleveno juneće meso i promešajte. Dodajte začine, rendani krompir i mlevene orahe. Prethodno obaren karfiol stavite u tepsiju, a oko karfiola rasporedite pripremljeno meso s povrćem. Prelijte umućenim jajima s mlekom i kiselom pavlakom, pa pospite rendanim trapistom. Paradajz isecite na kolutove i poređajte preko jela. Zapecite u zagrejanoj rerni na 200 stepeni, 30 minuta.

Izvor: Stil magazin

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.