Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Karamel torta

Karamel torta

Karamel torta

Karamel torta 3600 g šećera
700 ml vode
500 g margarina
200 g čokolade
500 g mlevenog keksa
8 listova rozen torte
200 g bele čokolade
4 kašike ulja

Karamelizujte šećer da dobije lepu braon boju, dolijte vodu i kuvajte da se šećer istopi pa umešajte margarin i čokoladu. Kada se sve istopi i sjedini, sklonite sa šporeta, umešajte keks i filujte kore. Čokoladu otopite sa uljem i prelijte preko kore.

Izvor: Stil magazin

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.