Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Junetina bolonjeze

Junetina bolonjeze

Junetina bolonjeze

Junetina bolonjeze

Junetina bolonjeze-sastojci koji će vam biti potrebni:
400 g mlevenog junećeg mesa, 50 g putera, 1 glavica crnog luka, 1 šargarepa, 1 čen belog luka, 2 dl sosa od paradajza, 2 dl goveđe supe, veza mešanih začinskih trava, so i biber

Priprema:
Očistite i sitno iseckajte crni luk i šargarepe. U šerpi otopite puter i kratko propržite očišćeno povrće, povremeno mešajte drvenom kašikom. Kad luk postane providan, ubacite mleveno juneće meso, dinstajte 10-15 minuta, pa dodajte sos od paradajza i goveđu supu. Umešajte zgnječeni beli luk i sitno seckane začinske trave, posolite i pobiberite po želji i kuvajte na tihoj vatri oko 60 minuta. Povremeno promešajte. Gotov sos poslužite uz kuvanu testeninu ili pirinač. Izvor: Novovsti


Posuđe i kuhinjski pribor koji će vam biti potrebni za junetinu bolonjeze filetom


Predlažemo vam:


Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.