Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Jagnjeći pilav

Jagnjeći pilav

Jagnjeći pilav

JAGNJEĆI PILAV8 jagnjećih krmenadli, 3 šoljice za kafu pirinča, 1 glavica crnog luka, 3 čena belog luka, 1 šargarepa, 9 šoljica vode, 3-4 kisele paprike iz turšije, ulje, so, biber

U tepsiju stavite malo ulja, seckani crni i beli luk, pa na tihoj vatri propržite. Dodajte šargarepu seckanu na kockice. Položite meso i pržite da porumeni sa obe strane. Dodajte pirinač i lagano promešajte. Nalijte vodu, posolite i pobiberite. Nabacajte seckane kisele paprike. Stavite u rernu zagrejanu na 180 stepeni i pecite dok se pirinač ne skuva, dolivajući vode po potrebi.

Izvor: Blic Žena

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.