Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Jagnjeće pečenje sa slaninom

Jagnjeće pečenje sa slaninom

Jagnjeće pečenje sa slaninom

JAGNJEĆE PEČENJE SA SLANINOM1,5 kg jagnjećeg mesa, 150 g suve slanine, 3 kašike mešavine suvog začina, 3 kašike senfa, 1,5 dl ulja, 1,5 dl vode, 1 glavica luka, so, biber

Operite i prosušite meso, dobro utrljajte začin i sa svih strana premažite meso senfom. Posolite i pobiberite. Tankim listovima slanine obložite meso, zalijte ga uljem i nalijte vodu, pa pecite u vatrostalnoj posudi sa poklopcem u rerni zagrejanoj na 220 stepeni oko dva sata. Pečenje od jagnjećeg mesa možete poslužiti toplo ili hladno.

Izvor: Blic Žena

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.