Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Hrskavi tart

Hrskavi tart

Hrskavi tart

Hrskavi tart

Sastojci koji će vam biti potrebni za hrskavi tart:
210 g brašna, 125 g putera, 80 g šećera, 4 žumanceta i rendana limunova kora
Za fil: 300 g meda, 300 g oraha i šoljica ruma

Priprema:
Mikserom umutite omekšali puter i šećer, pa dodajte limunovu koru, jedno po jedno žumance i postepeno sipajte brašno. Mešajte dok testo ne bude glatko, stavite u kalup za tart obložen masnim papirom, utapkajte prstima i ohladite u frižideru. U međuvremenu, dobro izmiksajte med sa rumom, stavite krupno seckane orahe (možete dodati i seckano suvo voće po želji) i promešajte. Na ohlađeno testo sipajte fil od oraha i meda, poravnajte i pecite u rerni zagrejanoj na 180 stepeni oko 30-40 minuta. Ohlađen tart po želji servirajte sa šlagom. Izvor: Novovsti


Posuđe i kuhinjski pribor koji će vam biti potrebni za hrskavi tart


Predlažemo vam:


Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.