Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Hrskav hleb s belim lukom

Hrskav hleb s belim lukom

Hrskav hleb s belim lukom

Hrskav hleb s belim lukom

Sastojci koji će vam biti potrebni za hrskav hleb s belim lukom:
1 glavica belog luka
vekna hleba
maslinovo ulje
so i biber po ukusu
100 g putera
kašičica izrendane limunove kore
kašika iseckanog bosiljka
kašika iseckanog peršuna

Priprema:
Zagrejte rernu na 175 stepeni. Odstranite vrhove glavice belog luka tako da se vidi vrh svakog čena. Luk stavite u aluminijumsku foliju, poprskajte maslinovim uljem i posolite i pobiberite. Umotajte u foliju i pecite u rerni oko 20 minuta. Sačekajte da se ohladi, pa očistite čenove. U posudu stavite omekšali puter, oljuštene pečene čenove belog luka, limunovu koru i začine. Posolite i pobiberite po želji i sve promešajte. Isecite hleb na kriške i nanesite na obe strane mešavinu s lukom i puterom. Kriške umotajte u aluminijumsku foliju i pecite oko 15 Izvor: Stvar Ukusa


Posuđe i kuhinjski pribor koji će vam biti potrebni za hrskav hleb s belim lukom


Predlažemo vam:


Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.