Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Gulaš sa pikantnim kobasicama i krompirom

Gulaš sa pikantnim kobasicama i krompirom

Gulaš sa pikantnim kobasicama i krompirom

Gulaš sa pikantnim kobasicama i krompirom

Sastojci koji će vam biti potrebni:
3 veće ljute kobasice
1 srednji crni luk
2 čena belog luka
1 srednji krompir
1 konzerva paradajz pelata
250 ml sosa od paradajza
1 konzerva pasulja +1 konzerva crvenog pasulja
1 kašika čilija
½ kašičice kumina
½ kašičice origana
2 šolje vode
½ veze svežeg peršuna
so, biber

Priprema:
Čorizo kobasicu istisnite iz folije u tiganj u kome ste zagrejali ulje. Propržite meso na srednjoj temperaturi sve dok ne postane braonkasto sa finom koricom. Ukoliko je potrebno, ocedite višak masti. Dodajte sitno seckani crni i beli luk. Mešajte sve vreme pazeći da luk ne pregori. Krompir očistite i isecite kockice. Dodajte i jednu i drugu vrstu pasulja koju ste prethodno ocedili od viška vode, kao i bosiljak, pelat, paradajz sos, čili, kulim i vodu. Ostavite da se krčka poklopljeno sve dok krompir sasvim ne omekša. Služite toplo uz sveže seckan peršun. Izvor: Blic Žena


Posuđe i kuhinjski pribor koji će vam biti potrebni za Gulaš sa pikantnim kobasicama i krompirom


Predlažemo vam:


Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.