Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Gulaš iz istočne Srbije

Gulaš iz istočne Srbije

Gulaš iz istočne Srbije

Gulaš iz istočne SrbijeKilogram goveđeg mesa
500 g crnog luka
2 čena belog luka
20 g slanine
veza peršunovog lišća
2 dl ulja
200 g pasulja tetovca
aleva paprika
lovorov list
prstohvat mlevenog kima

Goveđe meso bez kostiju od plećke ili vrata isecite na kocke, očistite i isecite sitno beli i crni luk, kao i peršunovo lišće. Usitnite slaninu bez kožice i dodajte luk, kim i peršunovo lišće. Očistite pasulj i prokuvajte ga kratko u vodi. U šerpi na zagrejanom ulju propržite crni luk, lovorov list i meso. Dodajte alevu papriku, promešajte i nalijte vodom da meso ogrezne. Kada omekša meso, dodajte pasulj, začinite i dinstajte u poklopljenoj posudi uz povremeno mešanje dok meso i pasulj ne omekšaju. Dodajte začin za gulaš od slanine, belog luka i začina i kuvajte još 10 minuta.

Izvor: Stil magazin

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.