Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Glazirani pileći batak sa hrskavim povrćem

Glazirani pileći batak sa hrskavim povrćem

Glazirani pileći batak sa hrskavim povrćem

Glazirani pileći batak sa hrskavim povrćem

Sastojci koji će vam biti potrebni:
4 pileća bataka
2 crvene paprike
4 veća šampinjona
1 tikvica
Staropramen pivo
100g pirinča
mladi luk
patlidžan
kari
1 čen belog luka
so, biber
maslinovo ulje

Priprema:
Zagrejte dobro u tiganju puter i maslinovo ulje kako biste glazirali batake. Batake prethodno otkoštajte i marinirajte u Staropramen pivu.
U drugi tiganj ubacite pirinač sa malo vode, dodajte kari, i malo soli i bibera. Ostavite da se krčka. Kada batak počne da dobija glazuru u tiganj ubacite prethodno naseckano povrće (tikvice, šampinjone, mladi luk, crvenu papriku, patlidžan, svež karfiol) i čen belog luka. Pržite još 10ak minuta. U rižoto dodajte parče putera da se sve lepo poveže. Na kraju u tiganj sa batacima i povrćem dodajte malo soja sosa i Staropramen pivo i propržite još par minuta. Izvor: Stvar Ukusa

Posuđe i kuhinjski pribor koji će vam biti potrebni za glazirani pileći batak sa hrskavim povrćem

Predlažemo vam:

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.