Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Ćureći gulaš sa povrćem i rezancima

Ćureći gulaš sa povrćem i rezancima

Ćureći gulaš sa povrćem i rezancima

Ćureći gulaš sa povrćem i rezancima1 glavica crnog luka
2 čena belog luka
2 šargarepe
veliki krompir
paradajz
800 g ćurećih grudi
3 kašike maslinovog ulja
2 kašike belog vina
250 ml bujona
grančica ruzmarina
list lorbera
200 g rezanaca
100 g pečurki
biber, so

Crni i beli luk oljuštite i isecite na četvrtine. Šargarepu i krompir isecite na kolutove. Paradajz iseckajte na kockice. Meso isecite na kocke, malo po malo ga propržite na ulju. Začinite po ukusu.
Rernu zagrejte na 180 stepeni. Crni i beli luk dodajte mesu i propržite ih zajedno. Dodajte šargarepu i krompir, dinstajte pet minuta. Podlijte vinomi supom. Ruzmarin operite, prosušite, isčupkajte iglice i dodajte zajedno sa lovorom i paradajzom u gulaš. Zapecite u rerni pola sata. Izvadite lovor i začinite po ukusu.
Rezance skuvajte. Pečurke isecite na četvrtine, pa ih prorpžite na ulju. Umešajte u rezance i odmah poslužite.

Izvor: Lisa

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.