Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Ćureća supa

Ćureća supa

Ćureća supa

Ćureća supa1,5 kg ćurećeg mesa
celer
glavica crnog luka
šargarepa
veza zeleni
lovorov list
peršun
so
biber

Operite meso, zelen i sa oljuštenim celerom stavite u lonac. Oljušten luk stavite nekoliko minuta na ringlu da se površinski sloj malo zapeče sa svih strana, a zatim ga stavite u lonac. Nalijte dva litra vode i kuvajte na slabijoj vatri. Skinite penu, poklopite supu i ostavite da se kuva oko tri sata. Kada bude gotova, procedite je i stavite rezance. Šargarepu isecite na kolutove i dodajte dosta svežeg peršuna, posolite i pobiberite.

Izvor: Stil magazin

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.