Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Čokoladni čizkejk

Čokoladni čizkejk

Čokoladni čizkejk

Čokoladni čizkejk 2300 g čokoladnog keksa
2 kašike kakaoa
150 g putera
Fil
500 g krem sira
100 g žutog šećera
3 jajeta
štapić vanile
200 g crne ili bele čokolade

Kalup za kolač obložite alu-folijom, uključite rernu na 175 stepeni. Keks, kakao i rastopljeni puter umutite i sipajte u pripremljen kalup. Poravnajte smesu i pecite u rerni sedam minuta. Sir umutite sa šećerom i vanilom. Dodajući jedno po jedno jaje, mutite dok se ne dobije fin krem. Potom dodajte otopljenu čokoladu. Smesu sipajte preko polupečene kore i pecite još 20 minuta. Pečeni čizkejk ostavite da se ohladi, a zatim ga stavite u frižider.

Izvor: Stil magazin

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.