Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.
Čili piletina

Čili piletina

Čili piletina

Sastojci koji će vam biti potrebni:
300 g pilećeg filea, 50 g badema, 1 šargarepa, 1 manji celer, 1 babura paprika, ½ kašičice, mlevenog đumbira, 1 šolja paradajz paste, ½ konzerve, pelata,½ kašičice, ljte tucane paprike, 1/8 kašičice, kumina, 1 kapičica, lanenog, semena, so, biber, 1 kašičica origana

Priprema:
Piletinu naseći na kockice, preliti sa dve kašike ulja, tucanom ljutom paprikom, kuminom, soli i beberom i ostaviti da se marinira oko dva sata u frižideru. Nakon toga, piletinu propržiti sa svih strana da porumeni. Nakon 10 do 15 minuta, kada meso dobije boju izvaditi ga i staviti na tanjir, a potom prodinstati isečeni celer i papriku. Posle par minuta vratiti piletinu, dodati paradajz pastu, laneno seme, badem i jednu šolju vode. Poklopiti i ostaviti da se krčka oko 15 minuta. Nakon toga začiniti po želji i služiti toplo uz prilog od pirinča. Izvor: Blic Žena


Posuđe i kuhinjski pribor koji će vam biti potrebni za čili piletinu


Predlažemo vam:


Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.