Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.
Čili njoke

Čili njoke

Čili njoke600 g barenih njoka
150 g crvenog luka
4 čena belog luka
600 g paradajz-pelata
čili sos
začin
100 ml soka od paradajza
100 ml belog vina
bosiljak
2 kašike maslinovog ulja
60 g parmezana

Crveni luk iseckajte, propržite na zagrejanom ulju, dodajte beli luk, paradajz-pelat, sok od paradajza i belo vino. Promešajte, začinite dodatkom za jelo, bosiljkom i čili sosom. Pospite polovinom parmezana, dodajte ranije obarene njoke, promešajte i kuvajte pet minuta. Servirajte na tanjir i pospite ostatkom parmezana.
Izvor: Stil magazin

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.