Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.
Carski paradajz

Carski paradajz

Carski paradajz8 paradajza
glavica crnog luka
200 g praške šunke
žumance
peršun
kašika začina
decilitar ulja
so
biber

Operite paradajze, odsecite im vrhove i izdubite ih. Na ulju propržite seckan luk, seckan peršun, iseckanu šunku, meso paradajza, začin, so i biber. Ostavite da se ohladi. Dodajte žumance i sve dobro izmešajte. Punite paradajze dobijenim filom, zatvorite kapicama, poprskajte uljem i pecite u vatrostalnom sudu u rerni 30 minuta na 220 stepeni. Služite toplo.

Izvor: Stil magazin

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.