Brza torta sa jagodama-sastojci koji će vam biti potrebni
Za kore: 4 jaja, 4 kašike šećera, 4 kašike brašna, 1 vanilin šećer, 1 prašak za pecivo, 1 kašika ulja
Za fil: 1l mleka, 2 pudinga sa ukusom slatke pavlake, 8 kašika šećera, 500 g svežih ili smrznutih jagoda, 2 šlaga sa ukusom slatke pavlake, 200 ml mleka za pripremu šlaga
Priprema:
Umutiti jaja, brašno, vanilin šećer, prašak za pecivo i Iskon ulje i ispeći kore u rerni. Skuvati puding i dok je još vruć preliti ga preko prve kore. Ređati jagode preko tog fila i zatim staviti drugu koru. Ovu koru premazati umućenim šlagom sa ukusom slatke pavlake. Na kraju sve ukrasiti jagodama. Izvor: Blic Žena
Komentari
Komentari