Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Breskve s roštilja

Breskve s roštilja

Breskve s roštilja

Breskve s roštilja

Sastojci koji će vam biti potrebni:
4 breskve
4 kašičice svetlog smeđeg šećera (nektara od agave ili javorovog sirupa),
dodaci po izboru (sladoled od vanile, limuna ili maline, listići bosiljka ili nane, smrvljeni slani sir, mleveni cimet, mascarpone pomešan s medom i limunovom koricom, odnosno tofu umiksan s malo limunovog soka, nektara od agave i maslaca od badema...)

Priprema:
Breskve isecite na pola i uklonite košticu (lakše ćete je izvaditi ako se poslužite kašikom). U jedan manji tanjir stavite malo vode, a u drugi smeđi šećer. Polovine breskvi najpre umočite u vodu sa isečene strane pa u šećer ili ih premažite nektarom od agave (ili javorovim sirupom).

S isečenom stranom okrenutom na dole polovine bresaka stavite na nauljenu rešetku roštilja koji je zagrejan srednje jako. Pecite 3 do 4 minuta, odnosno dok na njima ne ostanu tragovi rešetke roštilja. Poslužite s dodacima po izboru. Izvor: Sensa


Posuđe i kuhinjski pribor koji će vam biti potrebni za breskve s roštilja


Predlažemo vam:


Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.