Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Beogradski podvarak

Beogradski podvarak

Beogradski podvarak

Beogradski podvarak

Sastojci koji će vam biti potrebni za beogradski podvarak:
2 kg ribanca
400 gr dimljene slanine
2 para dimljenih kobasica
2 čena belog luka
5 kašika masti
biber, so

Priprema:
Ribanac staviti u dublju šerpu, naliti čašom vode i dodati mast. Krčkati na tihoj vatri na šporetu oko 1 sat. Dodati izgnječen beli luk, biber, so. Poređati isečenu slaninu i kobasice. Peći još pola sata u rerni. Izvor: Novovsti


Posuđe i kuhinjski pribor koji će vam biti potrebni za beogradski podvarak


Predlažemo vam:


Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.