Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Bataci punjeni začinima

Bataci punjeni začinima

Bataci punjeni začinima

Bataci punjeni začinima8 pilećih bataka
2 kašike seckanog peršuna
2 kašike seckanog ruzmarina
2 kašike seckanog timijana
3 čena belog luka
2 kašike limunovog soka
kašika biljnog začina
so
biber

Operite batake pa prstima odvojte malo kožicu od mesa kako
biste napravili male džepove, posolite i pobiberite. U posudu stavite sve začine,
ispasiran beli luk, biljni začin i limunov sok pa sve dobro promešajte. Kašičicom
smese napunite svaki džep. U rernu zagrejanu na 190 stepeni stavite piletinu da
se peče 35 minuta, a u pola pečenja okrenite meso kako bi i donja strana
porumenela.

Izvor: Stil magazin

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.