Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Barena rebarca

Barena rebarca

Barena rebarca

Barena rebarca

Sastojci koji će vam biti potrebni za barena rebarca:
800 g junećih rebara,veza zeleni, lovorov list, 50 g maslaca, kašika oštrog brašna, 2 kašike narendanog svežeg rena, 250 ml junećeg bujona,50 ml pavlake za kuvanje, so, beli biber

Priprema:
U ključalu posoljenu vodu stavite isečena rebra i pustite da se kuvaju uz povremeno skidanje pene. Smanjite vatru, dodajte očišćenu zelen i lovor i kuvajte dok meso sasvim ne omekša. Na otopljenom maslacu kratko propržite brašno i narendani ren. Dodajte biber i bujon i uz stalno mešanje kuvajte da provri, a onda na laganoj vatri kuvajte još petnaestak minuta. Po potrebi posolite. Poslužite uz kuvano povrće. Izvor: Blic Žena


Posuđe i kuhinjski pribor koji će vam biti potrebni za barena rebarca


Predlažemo vam:


Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.