Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Aparat za epilaciju silkn glide infinity

Aparat za epilaciju silkn glide infinity

Aparat za epilaciju silkn glide infinity

Aparat za epilaciju silkn glide infinity


Silk'n Infinity 400.000 epilator


Silk'n predstavlja novu tehniku u uklanjanju dlaka. Tehnika koja je revolucionarna na više načina, a koja tradicionalne metode uklanjanja dlačica čini zastarelim, kao što su brijanje, čupanje i depilacija. Ponosni smo što možemo da predstavimo Silk'n Infinity 400.000 epilator sa svojom eHPL ™ tehnologijom, koja koristi impulse svetlosti za trajno uklanjanje neželjenog rasta dlaka, bez strnjišta, uraslih dlaka, crvenila ili druge iritacije. Ovo je najrevolucionarnija metoda za uklanjanje dlaka kod kuće i već smatra da je dostigla zlatni standard. Beskrajno glatka koža, bez bola ili iritacije je konačno na dohvat ruke!


Zašto Silk'n Infinity 400.000 epilator


Trajna epilacija uz korišćenje najnovije tehnologije
eHPL ™ tehnologija: najnaprednija tehnologija za uklanjanje dlaka za upotrebu kod kuće
Pogodna za sve boje kože i skoro sve boje dlaka, uključujući kožu sa veoma tamnim tenom
Velika brzina na 5 nivoa energije: uklanja dlake do duplo brže
Pogodan za telo i lice: bezbolno i bez iritacije
Uključuje 400.000 svetlosnih impulsa
Do 92% smanjenja u rastu dlaka, nakon završetka tretmana u skladu sa uputstvima
Koristi metodu pulsiranja i metodu klizanja
Tretman površina: 3 cm ²
Nisu potrbni kertridži za ponovno punjenje
Uključuje besplatnu aplikaciju za pravljenje rasporeda tretmana
Putem Bluetooth veze možete proveriti preostali broj svetlosnih impulsa
Takođe putem Bluetooth veze možete da zaključate uređaj kako biste sprečili korišćenje od strane dece

Aparat za epilaciju silkn glide infinity


eHPL ™ tehnologija – jedinstvene prednosti


eHPL ™ predstavlja najnoviju tehnologiju u uklanjanju dlačica koja je prvi put predstavjena sa depilatorom Silk'n Infinity 400,000. Ova tehnologija dodaje na prethodno predstavljenu i svetski poznatu HPL ™ tehnologiju brojne značajne prednosti.

eHPL ™ koristi kombinaciju galvanske energije i optičke energije. Ova sinergija omogućava efikasnije uklanjanje dlačica, jer otvara pore kože i omogućava da svetlosni impulsi optimalno dosegnu folikule dlačica. Pored toga pogodan je gotovo za sve tonove dlačica i kože uključujući čak i najtamnije. Štaviše, Silk'n Infinity 400,000 vam omogućava da uklonite dlačice brzinom svetlosti, bez bola, iritacije ili uraslih dlačica. Tretman celog tela može biti gotov za manje od 20 minuta!

eHPL ™ tehnologija


…bezbolno i bez iritacije


Silk'n Infinity 400,000 se bazira na impulsima svetlosti i tretira folikule dlačica kako bi se smanjio rast dlačica nakon svakog tretmana. Potpuno je bezbolno i ne izaziva iritaciju, ostavljajući vam lepu i besprekorno glatku kožu!

Zahvaljujući velikoj brzini ponavljanja svetlosnih impulsa, Silk'n Infinity 400,000 radi do dva puta brže od drugih uređaja za uklanjanje dlačica koje je napravio Silk'n. Zbog toga je to jedan od najbržih proizvoda za uklanjanje dlačica!

Pogodan je za sve tonove kože i skoro sve boje dlačica


Do sada nije bilo moguće trajno ukloniti plave, sive i crvene dlačice pomoću uređaja koji je namenjen za kućnu upotrebu. Pored toga, ljudi sa tamnijim tonovima kože nisu imali trajno rešenje za uklanjanje dlačica van salona lapote. Istraživači u laboratorijama kompanije Silk'n prihvatili su izazov i razvili način na koji bi se omogućilo širem auditorijumu uklanjanje dlačica pomoću svetlosnih impulsa u kućnom okruženju. Tako je nastao Silk'n Infiniti 400,000 ...
Silk'n Infiniti 400,000 omogućava tretiranje kože tamnijih tonova sa tamnim dlačicama uključujući i najtamnije tonove kože. U nastavku pogledajte tabelu tonova kože kako biste vidjeli da li su vaša kosa i boja kože pogodni za tretiranje.


Silk'n tabela sa tonovima kože i dlačica


Silk'n tabela sa tonovima

Da li imate neželjene dlačice na telu i licu? Ovo ne predstavlja problem za Silk'n Infinity! Uređaj je pogodan za sve oblasti. Broj svetlosnih impulsa je dovoljan za trajne rezultate na više područja. Silk'n Infinity je takođe pogodan i za muškarce i za žene. Često tretirane oblasti uključuju noge, pazuh, bikini liniju, grudi i nausnice.

Aparat za epilaciju silkn glide infinity


Sigurno i efikasno


Kao i kod drugih Silk'n proizvoda za uklanjanje dlačica, Silk'n Infinity 400,000 je testiran na sigurnost i efikasnost i klinički je dokazan. Ove studije pokazale su da je bezbedan za korišćenje u tipičnom kućnom okruženju. Dermatolozi takođe preporučuju korišćenje Infinity epilatora.

Do 92% smanjenja broja dlačica


Tretman se lako primjenjuje i pruža brze rezultate. Sa Infinity 400,000 epilatorom, čak je moguće ukloniti i do 92% dlačica nakon kompletnog tretmana kako je opisano u korisničkom priručniku. Tradicionalne metode uklanjanja dlačica, kao što su brijanje i depilacija, mogu izazvati bol i iritaciju. Stalno uklanjanje dlačica pomoću Silk'n Infinity epilatora je bezbolno i ne uzrokuje iritaciju, čak ni pri najvišem nivou snage!


Poručite svojAparat za epilaciju silkn glide infinity


Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.