Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

3 trika za čišćenje vunenih džempera

3 trika za čišćenje vunenih džempera

3 trika za čišćenje vunenih džempera

3 trika za čišćenje vunenih džempera

I najlepši džemper delovaće iznošeno ako se na rukavima, laktovima i mestima gde se torba okačena o rame pomera tik uz vunenu površinu.
Za ovaj mali estetski problem postoji više brzinskih rešenja, a mi vam predlažemo tri:

Brijač
Operite džemper izvrnut naopačke a kad se osuši vratite ga na „lice“. Polako zatežite deo po deo i prelazite preko njega brijačem. Pažljivo radite da ne biste oštetili tkaninu.

Kamen za pete
Gruba tekstura kamena za pete odgovaraće čvršćim materijalima kao što je vuneni bukle štof. I ovde je potrebna pažnja, ali svako manje nego kad radite žiletom.

Sunđer za sudove
Gruba, plastificirana strana sunđera za sudove idealna je za meke angora ili moher džempere. Na njima bi svaki agresivniji tretman mogao biti rizičan. Izvor: Lisa

Navedeni postupci mogu da vam posluže ukoliko vam se iznenada ukaže potreba da odstranite grudvice sa džempera. Za redovno održavanje odeće koristite aparate namenjene posebno zate svrhe - mini klinere. Prilikom rukovanja mini klinerima morate takođe biti pažljivi ali značajno smanjujete mogućnost oštećenja u odnosu na ostala sredstva.

Predlažemo vam:


Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.