borcam činija sa poklopcem 3 l
borcam činija sa poklopcem 3 l

180026 - Borcam Činija Sa Poklopcem 3 L

Vatrostalna posuda sa poklopcem idealna je za pripremanje hrane u pećnici jer vatrostalno staklo trpi temperature do 300 stepeni. Zapremina posude je 3 L.


Artikal je dostupan

Prosečna ocena 0 (0)

1.329 RSD

899 RSD


Svinjetina na kineski način

Svinjetina na kineski način

Svinjetina na kineski način

300 g mesa isecite na šnicle, istucite čekićem za meso i iseckajte na tanke trake. U činiji pripremite umak od kašičice senfa, bibera, ljute tucana paprike, đumbira, belog luka i soja sosa. U umak dodajte meso, polako izmešajte i ostavite da odstoji najmanje sat vremena. Povrće isecite na tanke rezance ili kockice, što tanje kako bi se što pre ispržilo. U velikoj šolji (otprilike 2,5 - 3 dl) umutite jednu punu kašiku gustina sa mlakom vodom i soja sosom po ukusu. U dobro zagrejan tiganj stavite meso i propržite ga dok ne porumeni, dodajte iseckano povrće i sve zajedno pržite dok povrće ne odmekne. Na kraju sipajte umućeni gustin, nalijte vodom dok ne dobijete željenu gustinu sosa. Poslužite uz kuvan pirinač. Sastojci 300 g mesa kašičica senfa biber i ljuta tucana paprika po ukusu kašičica naribanog svežeg đumbira (ako nemate svež možete koristiti i suvi) kašičica naribanog svežeg đumbira (ako nemate svež možete koristiti i suvi) 2-3 čena belog luka 2-3 kašike soja sosa velika crvena paprika 2 šargarepe velika glavica crvenog luka mala tikvica

08.10.2016. 09:13:57

Svi komentari (0)

Bez komentara